Autor: Põllumajandus.ee • 17. detsember 2020

Nestlél fookuses taastav põllumajandus ja üleminek taastuvale elektrienergiale

ÜRO „Business Ambition for 1.5°C” kokkuleppele alla kirjutanud Nestlé on üks esimestest ettevõtetest, kes jagab detailset ajakava ennetähtaegselt. Kasutusele võetavad meetmed aitavad vähendada heitkoguseid aastaks 2030 poole võrra ja viia 2050. aastaks kasvuhoonegaaside netoheide nullini isegi ettevõtte kasvutingimustes.
Nestlél fookuses taastav põllumajandus ja üleminek taastuvale elektrienergiale.
Foto: Nestlé

Tegevuste läbiviimisel keskendutakse põllumajandustootjate ja tarnijate toetamisele taastava põllumajanduse edendamiseks, selleks istutatakse järgmise kümne aasta jooksul sadu miljoneid puid ja minnakse 2025. aastaks üle 100% taastuvale elektrienergiale. Lisaks suurendatakse pidevalt süsinikneutraalsete kaubamärkide arvu.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105