Autor: Põllumajandus.ee • 23. detsember 2020

Mattias Lepp: Edu toovad radikaalsed otsused ja järsud kannapöörded

Ettevõtte Indoor Gardening Solutions ehk Click & Crow Ldt. tegevjuht Mattias Lepp märkis 26. novembril Tartus toimunud põllumajanduse äriplaani konverentsil, et Eesti tootjad peaksid olema enesekindlamad oma kauba eest õiglase hinna küsimisel.
Mattias Lepp: Edu toovad radikaalsed otsused ja järsud kannapöörded
Foto: Oleg Hartsenko

Click & Crow tegeleb eelkõige linnakeskkonda – kodudesse, ühiskondlikesse hoonetesse, lasteaedadesse, koolidesse, haiglatesse jm sobilike taimekasvatussüsteemide loomisega. Need süsteemid töötavad põhimõtteliselt selliselt nagu kapselkohvimasinad, aga erinevalt kohvikapslitest lähevad nendesse nn aedadesse sisse biolagunevad taimekapslid, mis sisaldavad seemneid, väetisi ja kõike muud, mida taimele kasvuks vaja. Just see taimekapsel on asi, mida Click & Crow arendab – see on üks tark polümeer, mis ise ennast juhib, reguleerib mulla pH-d ja niiskustaset ning inimene saab seda mulda pannes endale siis n-ö isekasvava tomati, kurgi, salati, tšilli, paprika või mõne muu köögivilja.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960