Autor: Põllumajandus.ee • 7. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Salvest: ebakindlas olukorras on eksportturgudel tegutsemine keeruline

Kuigi koroonapandeemia Salvesti tootmistegevust otseselt ei mõjutanud, on praeguses ebakindlas olukorras eksportturgudel tegutsemine ja uute partnerite leidmine keeruline. Nagu mitmed teised ettevõtted, võtab ka Salvest aktiivselt osa maailma eri paigus toimuvatest virtuaalmessidest ja -üritustest.

Salvest jätkab oma Tartus asuvas tehases tootmise automatiseerimise ja digitaliseerimisega.
Autor: Meelika Sander-Sõrmus

„Oleme kohanenud ja hakanud ka müügitöös kasutama uusi digitaalseid lahendusi. Online-kohtumised, -konverentsid ja -messid on saanud igapäeva töö osaks,“ avaldas Salvesti tegevjuht Triin Kõrgmaa. Novembri alguses osales Salvest koos teiste toidutööstustega virtuaalsel toidumessil Wabel Savory & Sweet Grocery Online Summit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150