Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. jaanuar 2021

USA toetas Gruusiat teravilja ja sojaga

Ameerika laevad tarnisid möödunud nädalal Gruusiasse humanitaarabina 13 tuhat tonni teravilja ja 4 tuhat tonni sojaube, vahendab tass.ru.
Babuza Wisdom Poti sadamas.
Foto: newsgeorgia.ge

"USA toetab jätkuvalt Gruusia jätkusuutlikku ja mitmekesist majandusarengut. USA põllumajandusministeeriumi programmi "Toidu edendamiseks" raames toimetasid kaks laeva Ocean Gladiator ja Babuza Wisdom Gruusiasse Poti sadamasse 13 tuhat tonni teravilja ja 4 tuhat tonni sojaube,“ annab USA saatkond Gruusias teada.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960