Autor: Põllumajandus.ee • 18. jaanuar 2021

2020 oli päikeseenergia vallas murranguline aasta

Eesti majaomanikud ja ettevõtted tegid 2020. aastal päikeseenergia valdkonnas julge sammu edasi - ainuüksi Eesti Energia rajas klientidele ligi 300 päikeseelektrijaama koguvõimsusega 8 MW.
2020 oli päikeseenergia vallas murranguline aasta.
Foto: Eesti Energia AS

„Paljud erakliendid ja väiksemad ettevõtted, kes varasemalt suhtusid päikeseenergiasse ettevaatlikult, on saanud riiklikest toetustest kindlust ja motivatsiooni enda keskkonnajalajälge vähendada ning asuda elektrienergia tarbija asemel taastuvenergia tootjaks,“ ütles Enefit Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960