Autor: Põllumajandus.ee • 26. jaanuar 2021

Indrek Aigro: Kordame maailma nisutoodangu rekordit!

CM Tallinna äriarenduse juhi Indrek Aigro sõnul on seljataga fantastiline vilja-aasta – edukas, kui mitte kõige edukam aasta. “Ma olen kindlal arvamusel, et meil oli rekord ja meil on tegelikult ka rekordhinnad, kuigi pool saagist müüdi maha juba enne hinnatõusu.”
CM Tallinna äriarenduse juht Indrek Aigro.
Foto: Oleg Hartsenko

“Eesti põllumehele läheb eelmise aastaga võrreldes 40-50 miljonit eurot rohkem taskusse, seega arvan, et Eesti põllumehe jaoks on tegu ühe eduka, kui mitte kõige edukama aastaga. Tõsi küll, 2007. aasta oli kindlasti samuti väga hea. See raha läheb maapiirkondadesse ja väikestesse majapidamistesse – minumeelest on see fantastiline ja loodame, et läheb nõnda hästi ka edaspidi,” avaldas Aigro lootust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960