Autor: Põllumajandus.ee • 4. veebruar 2021

Kalakaitsjate panus tegi 2020. aasta lõhe ja meriforelli hooajast viimaste aastate edukaima

Harrastuskalastajatele ja kutselistele püüdjatele kujunes 2020. aasta lõhe ja meriforelli püügil väga edukaks. Kokku püüti meie rannikumerest kalavõrkudega ja jõgedest spinninguga ligemale 40 tonni lõhet ja meriforelli. Sellest rohkem on viimasel kümnendil püütud vaid 2016. aastal.
Harrastuskalastajatele ja kutselistele püüdjatele kujunes 2020. aasta lõhe ja meriforelli püügil väga edukaks.
Foto: Unsplash

„Lõppenud hooaeg näitab, et lõhel ja meriforellil läheb Eestis järjest paremini, kuid tasuta lõunaid pole olemas: kala küll jagub, kuid need liigid vajavad endiselt ka abi,“ ütleb kalavarude osakonna juhataja Herki Tuus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960