Autor: Jaan Martin Raik • 23. veebruar 2021

Indrek Kasela käibelangusest: lõheliste hind on 12 aasta madalaim

PRFoodsi juht Indrek Kasela.
Foto: Liis Treimann
PRFoodsi teise kvartali käive kasvas esimes kvartaliga võrreldes 34%, kuid aasta varasema perioodiga võrreldes kahanes.

PRFoods avaldas teise kvartali tulemused, millest selgub, et ettevõtte müügitulu on aasta varasema perioodiga võrreldes kahanenud üle 33%, 17 miljoni euroni. Esimese kvartaliga võrreldes kasvas müügitulu 34%. Kuue kuuga on ettevõte teeninud 29,7 miljonit eurot, mis on üle 30% väiksem aasta varasema sama perioodiga võrreldes.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960