Autor: Põllumajandus.ee • 4. märts 2021
Ainult tellijatele

Mahetootmisega alustajad saavad tegevustaotluseid esitada

Mahepõldude peale saab hakata tegevustaotlusi esitama.
Autor: Liis Treimann

Mahepõllumajandusliku tootmise ja mesindusega alustajad saavad põllumajandus- ja toiduametile (PTA) esitada 10. märtsist kuni 12. aprillini tunnustamise taotluseid. Tunnustuse olemasoluta ei tohi tooteid mahedana turustada, teatas amet.

Taotlusi on võimalik esitada ameti kliendiportaalis, e-posti teel digitaalselt allkirjastatuna piirkondliku esinduse ametnikule esitades või esinduses kohapeal, leppides kohtumisaja eelnevalt kokku. Koroonaviiruse levikust tulenevalt eelistame suhtlust elektrooniliste kanalite kaudu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150