Autor: Põllumajandus.ee • 8. märts 2021

Aastal 2020 tegi Fendt traktorimüügis tiigrihüppe, müüduim kombain tuleb jätkuvalt Claasilt

Koroonakriis ei suutnud uute põllutraktorite müüki eelmisel aastal kuigipalju mõjutada, tootjate lõikes müüs kokkuvõttes kõige rohkem masinaid John Deere, ent kui võtta arvesse vaid üle 70 hj traktorid, osutus edukaimaks hoopis Fendt.
Kõige müüduim Fendt on mudelitähisega 724 Vario.
Foto: Fendt.com

Ühtekokku müüdi 2020. aastal 415 põllumajandustraktorit ja tuleb tunnistada, et John Deere jäi kokkuvõtva müügitabeli tippu vaid tänu oma tooteportfellis sisalduvatele mitmesugustele väikestele, alla 70 hj suuruse võimsusega traktoritele. Fendt, kel selliseid isendeid valikus ei ole, tegi Eesti olusid ja seniseid eelistusi arvestades korraliku tiigrihüppe, lisades oma 2019. aasta müüginumbrile koguni 36 traktorit ehk suurendas müüki aastataguse ajaga võrreldes rohkem kui kaks korda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960