Autor: Põllumajandus.ee • 8. märts 2021

Danish Agro grupi masinate müügidivisjonil kõigi aegade suurim käive ja kasum

Vaatamata katsumusterohkele 2020. aastale, millesse mahtusid nii Covid-19, häkkerite rünnak kui ka tugev konkurentsisurve, õnnestus Danish Agro grupi masinate müügidivisjonil saavutada aegade suurim käive ning tegevuskasum.
Danish Agro grupi masinate müügidivisjonil kõigi aegade suurim käive ja kasum.
Foto: Claas

„Me oleme väga rahul masinate müügitulemustega möödunud aastal. Käive kasvas 642 miljoni euroni, mis on 23% suurem kui 2019. aastal. Tegevuskasum (EBITDA) oli 18 miljonit eurot, mis on 8 miljoni euro võrra suurem kui 2019. aastal. Selline suurepärane tulemus on osaliselt tingitud sellest, et Danish Agro grupp omandas masinate müügidivisjonid Baltimaades ning osaliselt orgaanilisest kasvust kõigis üheksas riigis, kus me masinate müügiäriga tegeleme,” sõnab Danish Agro kontserni tegevjuht Henning Haahr.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960