Autor: Liis Treimann • 5. aprill 2021

Karusloomakasvataja: Häbi on öelda, millega ma tegelen

Varem tšintšiljafarmi pidanud Aivo Koll ei julge tutvusringkonnas enam rääkidagi, kuidas ta leiba teenis – vaadatakse viltu.
Farmer Neeme Saar toidab tšintšiljabeebit pipetiga, toiduks mesi piimaga.
Foto: Liis Treimann

Sama meelt on vanim tšintšiljakasvataja Arved Rein, kelle sõnul ei ole mõtet enam farmi pidada üksnes seepärast, et siis oled ühiskonna ees justkui vaenlane. “Nukker, aga üldisele suhtumisele vastu ei saa” sõnab Rein sel nädalal ilmunud Äripäeva suures loos karusloomakasvandusest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960