Autor: Põllumajandus.ee • 19. aprill 2021

Valtra esitles viienda põlvkonna uusi mudeleid

16. aprillil toimus Valtra uute N- ja T-seeria mudelite virtuaalne esmaesitlus, millega jätkati viienda põlvkonna traktorite turule toomist.
N-seeria traktor.
Foto: Valtra

Valtra viies põlvkond on loodud pakkuma kasutajale parimat võimalikku traktorikogemust. „Uued traktorid näevad head välja, neil on palju uusi nutikaid funktsioone, neid on lihtne kasutada ja nende juhtimine on erakordselt mugav. Uute seeriate mudelites oleme teinud palju selliseid täiustusi, mis põhinevad auhindadega pärjatud neljanda põlvkonna traktorite kasutajatelt saadud tagasisidel. Uue põlvkonna fookuses on täppisviljelus ja iga uus mudel on varustatud süsteemiga Valtra Connect,“ ütles müügi- ja turundusosakonna asepresident Mikko Lehikoinen.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960