Autorid: Mait Kraun, Põllumajandus.ee • 27. aprill 2021

Erakordsed tehingud rapsiseemnete turul

Aprilli teist poolt on põllumajandustoormete börsidel iseloomustanud teraviljade kiire hinnatõusu jätkumine, piimahindade stabiliseerumine ning erakordsed mandritevahelised tehingud rapsiseemnete turul.
Rapsiseemnete hinnad tõusid uute tippudeni, sest pakkumine on kitsas ja nõudlus suur.
Foto: Pixabay

Mure ilma pärast toetab nisu hindu

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960