Autor: Põllumajandus.ee • 27. aprill 2021

Amazone saavutas mullu oma 138-aastase ajaloo parima müügitulemuse

AMAZONE kontserni müügitulu ületas eelmisel aastal 500 miljoni euro piiri, müügi kasv võrreldes eelmise aastaga oli 15%. Tänu taimekaitsepritside ja külvikute müügi kasvule saavutati rekordtulemus – 2020. aastal kasvas ettevõtte käive 537 miljoni euroni (2019. aastal 467 miljonit eurot).
Vaatamata pandeemia väljakutsuvatele tingimustele viis AMAZONE plaanipäraselt lõpule erinevad olulised investeerimisprojektid.
Foto: AMAZONE

“See on suurepärane tulemus ja suur edu kogu AMAZONE kontsernile ja meie headele partneritele,” ütlesid grupi omanikud Christian Dreyer ja dr Justus Dreyer. „Eelmise majandusaasta jooksul on kogu meeskond andnud endast parima, et säilitada normaalne töö kogu koronaviiruse pandeemia vältel. Tänu kõigi töötajate pühendumusele ja tugevatele müügipartneritele suutsime vältida viivitusi tootmises ja täita kõik oma tellimused.”

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960