Autor: Põllumajandus.ee • 4. mai 2021

Tuulekaera tõrjeks külva sertifitseeritud seemet

Tuulekaera tõrjes kasuta külviks sertifitseeritud seemet, millega väldid võimalikku tuulekaera levikut külviseemnega ja lood tingimused hea saagi saamiseks.
Tuulekaera leiu korral tasub läbi käia kogu lähipiirkond, sest see kasvab sageli pesakondadena.
Foto: Põllumajandusamet

„Sertifitseeritud seemne kasutamine on oluline meetod tuulekaera tõrjeks, sest külviseeme on üks eeldustest, millega lood tingimused hea saagi saamiseks,“ nõustab Põllumajandus- ja Toiduameti mahepõllumajanduse ja seemne osakonna nõunik Virve Straume ja lisab, et sertifitseeritud seemne kvaliteeti kinnitab seemnepakendil olev etikett.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960