Ainult tellijatele
Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 5. mai 2021
Ainult tellijatele

Väikesed, kuid väekad võrsed

Võrsed, nende kasvatamine ja tarbimine on maailmas juba mõnda aega populaarsust kogunud – 1980ndatel California restoranimaastikul tutvustatud trend on viimastel aastatel ka Eestis üha enam tähelepanu saamas. Räägime lähemalt, millega on tegu ja kuidas võrseid kasvatada.

Mida väiksemaid ja värskemaid võrseid tarbida, seda rohkem vitamiine ja mineraale neist kätte saab.
Autor: Pixabay

Võrsed, tuntud ka kui mikrolehed, on väikesed, värsked ja vitamiinirikkad võrsed või lehed, mida saab kasvatada terve aasta vältel. Need lõigatakse söögilauale värskelt, neid võib süüa eraldiseisva snäkina või kasutada neid toiduvalmistamiseks, lisades neid smuutidele, salatitele, suppidele jms.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736