Autor: Põllumajandus.ee • 7. mai 2021

Scandagra Eesti AS teenis 2020. aastal 1,22 miljonit eurot kasumit

Scandagra Eesti AS teenis 2020. aastal 118,67 miljoni eurose käibe juures 1,22 miljonit eurot tegevuskasumit, selgub äsja avaldatud majandusaasta aruandest.
Lähiaastate prioriteediks on efektiivsuse ja kapitalitootluse parandamine ning müügitulu orgaaniline kasv.
Foto: Scandagra Eesti AS

Mullusega võrreldes kasvas ettevõtte müügitulu 1,75%, olles 119 miljonit eurot, millest 80 miljonit eurot moodustas müük Eesti turule ning 39 miljonit eurot eksport, valdavalt vilja müük nii Euroopa Liitu kui kolmandatesse riikidesse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960