Autor: Põllumajandus.ee • 11. mai 2021

Maa-ametil ilmus aastaraamat

Aastaraamat annab ülevaate Maa-ameti 2020. aasta olulisest saavutustest, avalike teenuste statistikast, rahvusvahelisest koostööst, juubeliaasta tähistamisest ja personalist.
2020. aastal tähistas Maa-amet 30. aastapäeva.
Foto: Pixabay

„Hoo on sisse saanud kaldakinnisasjade korrastamine rannajooneni, mis käib käsikäes rannajoone andmete uuendamisega. Väga suur töö on olnud masskannete teostamine. Kaardistustööd püsisid ajagraafikus, mõõdistustöid tegime ka kõige raskemal ajal ja kriitilisemates koroonapiirkondades, ikka turvaliselt ja piirangutega arvestades,“ toob Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits 2020. aasta tegemistele tagasi vaadates esile.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960