Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 20. mai 2021

Airi Külvet: lihaveisekasvatajad ja teadurid peaks enam koostööd tegema

Selle aasta alguses loodi Iirimaal uus üleeuroopaline lihaveisekasvatajate võrgustik BovINE, mille tegevus keskendub lihaveisekasvatuse jätkusuutliku arengu alastele probleemidele. Eestit esindab ses projektis MTÜ Liivimaa Lihaveis.
BovINE projektis on Liivimaa Lihaveise roll eelkõige kohaliku võrgustiku loomine ja projekti tulemuste levitamine.
Foto: Eiko Kink

MTÜ Liivimaa Lihaveis juhatuse liige ja BovINE Eesti võrguhaldur Airi Külvet rääkis lähemalt projektist ja nende rollist selles.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960