Autor: Põllumajandus.ee • 10. juuni 2021

Söötmiskatse: millist silo eelistada pullide nuumamisel?

Osnabrücki rakenduskõrgkool kinnitas söötmiskatsega, et pullide nuumamisel annab SHREDLAGE®-i siloga söötmine selged eelised.
Osnabrücki rakenduskõrgkooli 243-päevane söötmiskatse kontrollis, milline on SHREDLAGE®-i sööda ja tavalise maisisilo puhul nuumpullide söödakulu, päevane juurdekasv, sööda seeduvus, vatsa pH ning rümba väärtus.
Foto: CLAAS

Alates SHREDLAGE®-i meetodi kasutuselevõtust 2015. aastal Euroopas (2010. aastal Põhja-Ameerikas) on MCC SHREDLAGE®-i maisipurusti intensiivtöötlus ja 26–30 mm lõikepikkus vaimustanud paljusid piimatootjaid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960