Autor: Põllumajandus.ee • 14. juuni 2021

Silotegu on hoo sisse saanud

Põllumehed alustasid sooja ilma saabudes söödavarumist. Kui näiteks Järvamaal Türi voortel on heinasaak üsna tavapärane, siis Jõgevamaal Pajusis on rohukasv nii võimas, et seda ei jõuta ära koristada ja hein kipub põllul üle kasvama, edastab ERRi uudisteportaal.
Viimaste nädalate püsivalt soojad ilmad ja piisvalt niiskust on rohu sedavõrd kasvama pannud, et rohu kasv on metsik.
Foto: Pixabay

Türi külje all tegutsevas AS-is TAC-Ettevõtted hakati silo tegema mõne varasema aastaga võrreldes pisut hiljem, sest öökülmad pärssisid rohu kasvu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960