Autor: Põllumajandus.ee • 21. juuni 2021

Nõo Lihatööstus ostis välja Maag Grupi vähemusosaluse

Nõo Lihatööstus ostis välja Maag Grupp vähemusosaluse ja suurendas seeläbi proportsionaalselt teiste seniste omanike osalusi ettevõttes.
Nõo Lihatööstuse asutaja Toomas Kruustük aastal 2014.
Foto: Mari Luud

Nõo Lihatööstuse osanikud otsustasid 14. juunil peetud üldkoosolekul osta tagasi ASi Maag Grupi tütarühingule OÜ Karukoobas kuulunud 29protsendilise osaluse Nõo Lihatööstuses. Tehingu hind ja täpsemad tingimused on poolte kokkuleppel konfidentsiaalsed.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960