Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 29. juuni 2021

Tom Adamson: juba kuueaastaselt sain üksi põldu kultiveerida

Põllumajandus on intensiivne valdkond ning põllumehe töötunnid kestavad hooajal sageli varahommikust hilisõhtuni. Küll aga aitab selle suure töö tulemus katta meie kõigi toidulaua.
Syngenta ja Juss Haasma toovad vaatajateni videointervjuud põllumeestega, kus räägitakse sellest, kuidas põllumehed lõõgastuvad ja vaba aega veedavad.
Foto: Kuvatõmmis

Mõistagi vajavad ka põllumehed kiirel ajal puhkust ning selleks, et teada saada, kuidas põllumehed töövälisel ajal lõõgastuvad ja millised on nende hobid, on Syngenta koos näitleja Juss Haasmaga tegemas põnevaid Elatus Era põlluintervjuusid tuntud Eesti põllumeestega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960