Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 12. juuli 2021

Galerii: Jõgeval sai tutvuda katsepõldudega

7. juulil leidis Jõgeval aset selle suve suurim põllupäev. Kui varasemalt on Eesti Taimekasvatuse Instituut ja Scandagra korraldanud põllupäevi eraldiseisvalt, siis sel suvel ühendati jõud.
Sel suvel ühendasid ETKI ja Scandagra põllupäeva korraldamisel jõud.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Põllupäeval sai tutvuda nii talikultuuride, suviviljade kui ka mahekatsetega. Päeva lõpetasid tehnikademod, eriti pakkus osalejate huvi taimekaitsepritside demonstratsioon. Lisaks toimus köögiviljaseminar, kus kuulajad said aimu, miks tuleks kartulit süüa ja kui tervislik see on, vastupidiselt levivale väärinfole. Edasi mindi juba mõnusas suhtluses, taustaks ja tantsuks mängimas Nedsaja Küla Bänd.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960