Autor: Põllumajandus.ee • 21. juuli 2021

Uuring: 82% eestlastest eelistab kohalikke marju

Uuringufirma Norstat viis läbi küsitluse, mille kohaselt on 82 protsendi eestlaste jaoks oluline osta kohalikku päritolu marju.
82% eestlastest nimetas marjade kodumaist päritolu oluliseks.
Foto: Raul Mee

Norstati juhi Evelin Pae sõnul näitab uuring üpris suuri eelistuste erinevusi eestlaste ja muust rahvusest inimeste vahel. „Kui 82% eestlastest nimetas marjade kodumaist päritolu oluliseks, siis vaid poolte muust rahvusest inimeste jaoks oli see tähtis,“ ütles Pae.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960