Autorid: Mait Kraun, Põllumajandus.ee • 2. august 2021

Teraviljade hinnad mitme kuu tipus

Nädala börsiuudised: USA ja Venemaa toodanguootuste vähenemine kergitab nisu hinda; piima hinnalangus jätkub ning tõusu ei ole niipea oodata; mais on mitme kuu tipus, kuid rapsiseemned odavnesid; kütusehinnad püüavad uusi tippe.
Teraviljade hinnad on mitme kuu tipus.
Foto: Pixabay

USA ja Venemaa toodanguootuste vähenemine kergitab nisu hinda

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960