Autor: Põllumajandus.ee • 3. august 2021

Paides alustati E-Piima uue tehasehoone ehitustöödega

Möödunud nädalal algasid Paides AS E-Piim Tootmine uue tehasekompleksi ehitustööd. Pikalt ette valmistatud projekti järgmise etapi tulemusena kerkib Paidesse Eestis kõige tänapäevasem kõrgtehnoloogiline piimatööstus. Ehitustööd kestavad kaks aastat ning tehase valmimine on kavandatud aastasse 2023.
Pikalt ette valmistatud projekti järgmise etapi tulemusena kerkib Paidesse Eestis kõige tänapäevasem kõrgtehnoloogiline piimatööstus.
Foto: Nordecon AS

EPiima juht Jaanus Murakas rääkis, et kogu projekt on väljakutsete rohke nii üldehituse, tehnoloogia kui finantseerimise poolest. "Meil on hea meel, et Nordecon osutus piimatööstuse peatöövõtja hanke võitjaks. Kogu tehase projekteerimise ja ehituse käigus on pidevalt vaja suhelda tehnoloogia tarnijatega ning kooskõlastamist vajavad nii põhimõttelised lahendused kui ka väiksemad detailid, millest sõltub otseselt tehase tootlikkus ja toodangu lõppkvaliteet," ütles Murakas ja lisas, et samuti on hea meel märkida, et Nordeconi, EPiima ja tehnoloogia tarnijate vaheline suhtlus on olnud asjalik ja professionaalne, mis annab kindlust hea lõpptulemuse saavutamiseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960