Autor: Põllumajandus.ee • 5. august 2021

Praamijärjekorrad pidurdavad Saaremaal viljakoristust

Parvlaeva avarii järel Virtsu ja Kuivastu sadamas tekkinud hiigelpikad praamijärjekorrad pidurdavad viljakoristust, sest sabas seisvad viljavedajad ei jõua kombainide ja viljakuivatitega sammu pidada, vahendas BNS Saarte Häält.
Viljavõtt ja viljavedu mandrile on sõna otseses mõttes häiritud.
Foto: Veiko Tõkman

Viljavõtt ja viljavedu mandrile on sõna otseses mõttes häiritud. Masinad ei saa üle väina ega tagasi, kurdavad Saaremaa põllumehed nagu ühest suust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960