Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 6. august 2021

Parimad künnimehed selguvad Olustveres

Sügis läheneb ja peagi ongi käes Eesti Künnimeistrivõistluste aeg. Sel aastal toimuvad künnivõistlused 17. ja 18. septembril Viljandimaal Olustveres. Eesti 47. künnimeistrivõistluste avamine toimub 18. septembril kell 8.30.
Meisterkündjad selguvad kahes võistlusklassis – tava- ja pöördatrade klassis.
Foto: Heino Laiapea

Meisterkündjad selguvad kahes võistlusklassis – tava- ja pöördatrade klassis. Vabaklass künnab pöördatradega ja selgitab selles oma parima. Lisaks toimub koolinoorte künnivõistlus, selles on Olustvere korraldustiim juba aastatepikkuse kogemusega ja kindlasti tõotab tulla huvitav jõukatsumine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960