Autor: Põllumajandus.ee • 9. august 2021

Esitluspäeval saab teadmisi sibulköögiviljade kohta

Eesti Maaülikool korraldab 11. augustil EMÜ mahekeskuses ja Rõhu katsejaamas sibulköögiviljade esitluspäeva.
Esitluspäeval saab teadmisi sibulköögiviljade kohta.
Foto: Pixabay

Eesmärgiks on tutvustada söögisibula ja küüslaugu sordivalikut, saagikust ja kasvatustehnoloogiad. Samuti räägitakse sibula ja küüslaugu kastmisest ning kastmisrežiimide mõjust saagikusele. Ürituse päevakava on leitav SIIN.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960