Autor: Põllumajandus.ee • 24. august 2021

Põllupäeva oksjonilt kogutud summa anti üle Siimusti lastekeskusele

7. juulil toimus Jõgeval Scandagra ja ETKI koostöös Suur Põllupäev, mida külastas kokku enam kui 400 põllumajandustootjat.
Scandagra ja ETKI esindajad käisid annetust üle andmas eelmise nädala esmaspäeval (16.08.2021)
Foto: Scandagra/ETKI

Päev sisaldas sisutihedat programmi kodumaise teaduse perspektiivist, põnevaid põldkatseid ning tootetutvustusi. Osa sai tehnikademost, kus olid esindatud võimsad traktorid koos haakeriistade ja pritsidega. Kuum ja päikeseline päev lõppes tantsulise simmaniga, mida saatis Nedsaja Küla Bänd.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960