Autor: Põllumajandus.ee • 2. september 2021

Oktoobris otsitakse lahendusi toiduainetööstuse väljakutsetele

Garage48, Eesti Maaülikooli ja Eesti Teadusagentuuri kaaskorraldamisel ning Maaeluministeeriumi, TFTAK, BioCC, TalTech ja Polli Aiandusuuringute Keskuse partnerluses leiab 22-24. oktoobril aset esimene omalaadne toidutehnoloogia hackathon Eestis, et leida lahendusi erinevatele väljakutsetele toiduainetööstuses.
48 tunni jooksul otsitakse meeskonnatöö ja oma ala spetsialistide abil lahendusi.
Foto: Pixabay

Garage48 kutsub osalema bio- ja toiduainetehnolooge, toiduohutuse spetsialiste, toidupoliitika eksperte ja ka kõiki teisi ettevõtlikke inimesi (ettevõtjaid, arendajaid, disainereid), kes soovivad lahendada toidusüsteemide ja -tootmise väljakutseid ning aidata kaasa keskkonnasõbralikumate ja jätkusuutlikumate toitumistavade arengule toidutehnoloogias. 48 tunni jooksul otsitakse meeskonnatöö ja oma ala spetsialistide abil lahendusi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960