Autor: Põllumajandus.ee • 9. september 2021

Tartu messikeskuses toimub nädalavahetusel põllu-, metsa- ja kommunaalmasinate näitus

Eeloleval nädalavahetusel toimub Tartu messikeskuses auto- ja tehnikamess Motoshow, kus seatakse üles “Maamess esitleb” expo-ala, mille eesmärk on tutvustada uut põllu-, metsa- ja kommunaaltehnikat.
Maamess 2019.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on koroonapandeemia jätnud messikalendrisse suure tühimiku ning seeläbi vähendanud masinamüüjate võimalusi tehnika eksponeerimiseks. “Kuna Maamess jäi teist kevadet järjest ära, pakume ka sel sügisel võimalust auto- ja tehnikamessil rasketehnikat esitleda. Mullu esmakordselt katsetatud formaat võeti hästi vastu ja annab tänavugi põhjust Maamessi teemavaldkondi automessile juurde liita,” märkis Kikkul.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960