Autor: Põllumajandus.ee • 17. september 2021

Esitletakse uusi täielikult ümber kujundatud nelja rootoriga vaaluteid

CLAAS esitleb uut nelja rootoriga vaalutite põlvkonda, mille neli mudelit on täielikult ümber kujundatud. Neid iseloomustab väike transpordikõrgus, rootorite suurepärane maapinna järgimine ja lihtne käsitsemine.
Foto: CLAAS

CLAAS on üks maailma juhtivaid rootorvaalutite tarnijaid, kelle valikusse lisandub nüüd neli uut ja modernset neljarootorilist vaalutit. Need mudelid on täiesti uue lahendusega ning pakuvad arvukalt uuenduslikke omadusi ja ainulaadseid funktsioone, mis muudavad kasutaja elu lihtsamaks ning tagavad sööda tippkvaliteedi koos suure tööjõudlusega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960