Autorid: Mait Kraun, Põllumajandus.ee • 14. september 2021

Euroopa põllukultuuride hinnad on langustrendis

Septembris on Euroopas põllukultuuride börsihinnad olnud langustrendis, peamiselt on survet avaldanud USAs toimunud hinnalangus. Piimahinnad tõusid aga kuue kuu kiireimas tempos ning nafta hinnatõus hoiab kütusehinnad kõrgel.
Peamiselt on põllukultuuride börsihindadele survet avaldanud USAs toimunud hinnalangus.
Foto: Pixabay

USAs toimuv hinnalangus vedas ka Euroopa nisu alla

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960