Autor: Põllumajandus.ee • 15. september 2021

Nädalavahetusel toimuvad Olustveres künnimeistrivõistlused ja toidulaat

Laupäeval, 18. septembril peetakse Olustveres 47. Eesti meistrivõistlusi kündmises ning toimub kohaliku toidu laat. Lisaks selgitatakse ürituse käigus välja parim künnierakond, kui kündmises võtavad mõõtu erakondade esindajad.
Eesti künnimeistrivõistlusi korraldatakse juba 47. korda.
Foto: Oleg_Harchenko

Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnul toob kohalik toit inimesed Olustverre kohale juba 17. korda ning laadast on aastate jooksul kujunenud oluline kohtumispaik väiketootjate ja klientide vahel. „Eesti inimesed on hea kohaliku toidu usku ning kuigi tänavu ootame külastajaid traditsioonilise Olustvere hoidistemessi asemel toidulaadale, siis hoiame kohalikku toorainet jätkuvalt au sees ja pakume põnevat meelelahutust,” sõnas Pastak.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960