Autor: Sigrid Sõrmus • 21. september 2021

Galerii: värsked Eesti künnimeistrid on selgunud

Möödunud nädalavahetusel Olustveres 47. korda toimunud Eesti künnimeistrivõistluste võitjateks kuulutati Kaspar Järvala tavaatrade ja Priit Puuorg pöördatrade klassis. Mõlemad võitjad saavad võimaluse kodumaad esindada 2022. aastal toimuvatel kündmise maailmameistrivõistlustel. Pöördatrade vabaklassis pälvis esikoha Johannes Toom.
Foto: Oleg Hartsenko

Eesti meistrivõistlustele tulid kohalikud tipud kündmises, kokku astus võistlustulle 44 osalejat. Samal ajal peeti ka rahvusvahelisi noorte meistrivõistlusi kündmises, mille esikolmiku moodustasid Olustvere TMK õpilased Tom Adamson ja Joonas Valk ning Jacob Neimann Taanist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960