Autor: Sigrid Sõrmus • 21. september 2021

Priit Puuorg: harjutada tuleb meisterlikult

Möödunud nädalavahetusel Olustveres 47. korda toimunud Eesti künnimeistrivõistluste võitjaks kuulutati pöördatrade klassis Priit Puuorg. Uurisime värskelt Eesti künnimeistrilt, millised emotsioonid teda võidu ja võistluse osas valdavad ning millised on tuleviku võistlusplaanid.
Edasistest võistlusplaanidest rääkides sõnas Priit Puuorg, et kindel soov on minna maailmameistrivõistlustele.
Foto: Sigrid Sõrmus

Priit Puuorg, kes saavutas esikoha pöördatrade klassis, kirjeldas, et üle pika aja võita on päris hea tunne. „Üks kohtunik küsis ka, et kas kirjutasin ajalugu?“ meenutas Puuorg. „Pikalt on ju esimene olnud Jüri (Jüri Lai – toim), aga nüüd on ikkagi väike muutus. Kellegi jaoks väike on minu jaoks suur, ja see on suurepärane,“ ütles Priit Puuorg.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960