• 22.09.21, 16:07

Mida teha endal üle jäävate aia- ja põllusaadustega?

Aedades ja põldudel on valminud saak. Mida tohib ja mida ei tohi teha oma üle jäävate aia- ja põllusaadustega? Kas saadusi võib pakkuda kohalikule restoranile, lasteaia- või koolisööklale? Millega peab seejuures arvestama? Neist teemadest annab ülevaate Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna nõunik Katrin Kempi.
Enda kasvatatud puu- ja köögivilja võib pakkuda nii restoranidele, kohvikutele, sööklatele kui ka kohalikku poodi ning müüa ise nii turul kui koduväravas.
  • Enda kasvatatud puu- ja köögivilja võib pakkuda nii restoranidele, kohvikutele, sööklatele kui ka kohalikku poodi ning müüa ise nii turul kui koduväravas.
  • Foto: Pixabay
Aia- ja põllusaadusi võib pakkuda kohvikutele, lasteaedadele jt asutustele

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.11.25, 16:47
Scandagra Eesti – partner põllumehele, kes mõtleb mitu sammu ette
Scandagra Eesti tegevjuht Eigo Siimu asus ametisse selle aasta alguses, tuues põllumajandusse värske pilgu kaubanduse ja juhtimise maailmast. “Minu jaoks oli see täiesti uus sektor – aga mida kuu edasi, seda enam saan aru, kui tugev ja ühtehoidev on põllumeeste kogukond,“ ütleb Siimu ning lisab, et tegu on valdkonnaga, kus usaldus ja koostöö on kõige alus. ”Kui põllumehel läheb hästi, läheb hästi ka meil,“ sõnab ta.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele