• 22.09.21, 16:07

Mida teha endal üle jäävate aia- ja põllusaadustega?

Aedades ja põldudel on valminud saak. Mida tohib ja mida ei tohi teha oma üle jäävate aia- ja põllusaadustega? Kas saadusi võib pakkuda kohalikule restoranile, lasteaia- või koolisööklale? Millega peab seejuures arvestama? Neist teemadest annab ülevaate Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna nõunik Katrin Kempi.
Enda kasvatatud puu- ja köögivilja võib pakkuda nii restoranidele, kohvikutele, sööklatele kui ka kohalikku poodi ning müüa ise nii turul kui koduväravas.
  • Enda kasvatatud puu- ja köögivilja võib pakkuda nii restoranidele, kohvikutele, sööklatele kui ka kohalikku poodi ning müüa ise nii turul kui koduväravas. Foto: Pixabay
Aia- ja põllusaadusi võib pakkuda kohvikutele, lasteaedadele jt asutustele

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele