• 29.09.21, 09:30

Kalanädalal jagati tervishoiutöötajatele ligi 2000 portsu kala

20.-24. septembrini toimunud kalanädalal pakkus Tartu Ülikooli Kalanduse Teabekeskus koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega tänavu kalalõunaid tervishoiutöötajatele. Viie haigla peale söödi ära 365 kilo kalafileed ja jagati ligi 2000 portsu kala.
24. septembril tegi restorani Mimosa peakokk Juhan Heinsalu Järvamaa haiglas lõuna karpkalast.
  • 24. septembril tegi restorani Mimosa peakokk Juhan Heinsalu Järvamaa haiglas lõuna karpkalast.
  • Foto: Toomas Armulik
Maaeluminister Urmas Kruuse sõnul on kalanädal kujunenud ilusaks Eesti toidu kuu lõpetamise traditsiooniks, millega juhitakse tähelepanu kodumaise kalakasvanduse toodangule. „Värske kodumaine kala võiks jõuda sagedamini Eesti elanike toidulauale,“ lisas minister.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.11.25, 16:47
Scandagra Eesti – partner põllumehele, kes mõtleb mitu sammu ette
Scandagra Eesti tegevjuht Eigo Siimu asus ametisse selle aasta alguses, tuues põllumajandusse värske pilgu kaubanduse ja juhtimise maailmast. “Minu jaoks oli see täiesti uus sektor – aga mida kuu edasi, seda enam saan aru, kui tugev ja ühtehoidev on põllumeeste kogukond,“ ütleb Siimu ning lisab, et tegu on valdkonnaga, kus usaldus ja koostöö on kõige alus. ”Kui põllumehel läheb hästi, läheb hästi ka meil,“ sõnab ta.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele