• 29.09.21, 09:30

Kalanädalal jagati tervishoiutöötajatele ligi 2000 portsu kala

20.-24. septembrini toimunud kalanädalal pakkus Tartu Ülikooli Kalanduse Teabekeskus koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega tänavu kalalõunaid tervishoiutöötajatele. Viie haigla peale söödi ära 365 kilo kalafileed ja jagati ligi 2000 portsu kala.
24. septembril tegi restorani Mimosa peakokk Juhan Heinsalu Järvamaa haiglas lõuna karpkalast.
  • 24. septembril tegi restorani Mimosa peakokk Juhan Heinsalu Järvamaa haiglas lõuna karpkalast.
  • Foto: Toomas Armulik
Maaeluminister Urmas Kruuse sõnul on kalanädal kujunenud ilusaks Eesti toidu kuu lõpetamise traditsiooniks, millega juhitakse tähelepanu kodumaise kalakasvanduse toodangule. „Värske kodumaine kala võiks jõuda sagedamini Eesti elanike toidulauale,“ lisas minister.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.11.25, 13:54
Kuidas jääb ellu taimekaitse ja kliimamuutuste risttules olev põllumees?
Taimekaitsevahendite õigeaegne ja tõhus kasutamine on tänases intensiivses põllumajanduses kriitilise tähtsusega, kuid viimaste aastate ilmastikuolud on teinud selle töö erakordselt keeruliseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele