Autor: Põllumajandus.ee • 29. september 2021

Kalanädalal jagati tervishoiutöötajatele ligi 2000 portsu kala

20.-24. septembrini toimunud kalanädalal pakkus Tartu Ülikooli Kalanduse Teabekeskus koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega tänavu kalalõunaid tervishoiutöötajatele. Viie haigla peale söödi ära 365 kilo kalafileed ja jagati ligi 2000 portsu kala.
24. septembril tegi restorani Mimosa peakokk Juhan Heinsalu Järvamaa haiglas lõuna karpkalast.
Foto: Toomas Armulik

Maaeluminister Urmas Kruuse sõnul on kalanädal kujunenud ilusaks Eesti toidu kuu lõpetamise traditsiooniks, millega juhitakse tähelepanu kodumaise kalakasvanduse toodangule. „Värske kodumaine kala võiks jõuda sagedamini Eesti elanike toidulauale,“ lisas minister.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960