Autor: Põllumajandus.ee • 29. september 2021

Millest kõneldi põhjatsooni taimekaitsevahendite turule lubamise telekonverentsil?

14.–15. septembril toimunud põhjatsooni taimekaitsevahendite valdkonna ekspertide veebikonverentsil tõstatus olulise teemana riskihindamine kasvuhoonetes nii Euroopa Liidus (EL) kui põhjatsoonis. Tähelepanu all oli ka mesilaste riskihindamine, mis on põhjatsoonis ülejäänud liikmesriikidega võrreldes rangem, et tagada tolmeldajate tõhus kaitse.
Olulise teemana tõstatus nii Euroopa Liidus kui põhjatsoonis riskihindamine kasvuhoonetes.
Foto: Julia-Maria Linna

Esimest korda Eesti juhtida olnud põhjatsooni taimekaitsevahendite turule lubamisega seotud ekspertide veebikonverentsil arutlesid eksperdid muu hulgas selle üle, kuidas soodustada madala riskiga taimekaitsevahendite turule lubamist, kuidas hinnata taimekaitsevahendite jääke mees ning millisel määral tuleb hoida taimekaitsevahendite hindamisega seotud andmeid konfidentsiaalsena.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960