Autor: Põllumajandus.ee • 5. oktoober 2021

Wihuri Agri on SIP heinatehnika ametlik esindaja Eestis

Wihuri OÜ on alates 1. oktoobrist 2021 SIP heinatehnika ametlik maaletooja Eestis.
SIPil on kogemust põllumajandustehnika tootmises üle 65 aasta.
Foto: SIP

1954. aastal alguse saanud Sloveenia heinatehnika tootjal SIP on põllumajandustehnika tootmises üle 65 aasta kogemust. Tootmine toimub 78 955 m2 alal Šempeteris Sloveenias, pakkudes tööd üle 200 inimesele. Tooteid tarnitakse enam kui 45 riiki üle maailma ning peamisteks eksportturgudeks on Prantsusmaa, Austria, Šveits, Saksamaa ja Itaalia.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960