Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 7. oktoober 2021

Margo Klaasmägi: igal mündil on kaks poolt

Põllumajanduse konkurentsiraport annab täieliku ülevaate valdkonna ettevõtete konkurentsivõimest. Analüüsitud on ettevõtete kõige värskemaid majandusnäitajaid, mille põhjal on välja toodud valdkonna arengutrendid ja ettevõtete pingeread. Sektori olukorda kommenteeris Laekvere PM OÜ juhatuse liige Margo Klaasmägi.
Laekvere PM OÜ juhatuse liige Margo Klaasmägi.
Foto: Erakogu

Praegusel ajal on põllumajandussektoris olulisteks teemadeks nii ÜPP ehk ühine põllumajanduspoliitika kui ka rohepööre. Teadmatust on mõlema puhul rohkem kui selgust ja seda nii toetuste poolelt, ÜPP osas, aga ka kogu rohepöörde osas – mida see kõik endaga kaasa toob?

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960