Autor: Põllumajandus.ee • 12. oktoober 2021

EPA2021: Dotnuva Baltic näitab messil Case IH ja Kvernelandi tehnikat

Dotnuva Balticu väljapaneku pärliks EPA2021 messil on Case IH Optum 300 CVX, mida esitletakse Eestis esmakordselt. Tegemist on suurepärase traktoriga, mida peab ise nägema.
Case IH Optum 300 CVX

Tutvuda saab Case IH Magnum 400ga, millel on laiem, säravam ja vaiksem kabiini. Samuti saab näha liblikniiduki komplekti Kverneland 53100MT, millel on uudse kinnitushoovastikuga riputusmehhanism, mis on hästi liikuv, tagades lõikelati kontakti maapinnaga suurtel kiirustel ning suurepärase kopeerimise. Lisaks on niiduk GPSiga juhitav. Kohal on ka vastupidav ja kasutajasõbralik esiniiduk 3336FT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960