Autor: Sigrid Sõrmus • 13. oktoober 2021

EPA2021: mida põnevat kahe päeva jooksul veel näha ja kuulata saab?

Täna anti avalöök seekordsele Eesti Põllumajanduse Aastanäitusele EPA2021. Vaatame eksponentide hulgas ringi ja uurime, millised on nende kõige põnevamad tooted ja teenused, millega tänavusel messil väljas ollakse.

DeLaval

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960