Autorid: Mait Kraun, Põllumajandus.ee • 13. oktoober 2021

Teraviljaturul suured kallinemised

Viimase paari nädala jooksul on põllumajandustoormete hinnad järsult kasvanud, maisi hinnad on kallinenud Euroopas lausa 14 päeva järjest. Toormetel on suuresti kallineda aidanud tugev nõudlus ning Euroopat tabanud energiakriis, mis muudab alternatiivsed energiaallikad atraktiivsemaks.
Toormetel on kallineda aidanud tugev nõudlus ning Euroopat tabanud energiakriis.
Foto: Unsplash

Nisu tõusis viimase kuue kuu tippu

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960