Autor: Põllumajandus.ee • 15. oktoober 2021

Ülemaailmne toidupäev keskendub tervisliku toidu kättesaadavusele

15. oktoobril tähistatakse ülemaailmset toidupäeva. Seekord on fookuses kestlikud toidusüsteemid, mis aitavad suurendada toiduga kindlustatust ning muuta tervislik toitumine majanduslikult kättesaadavamaks. Toiduga kindlustatus on maailmas jätkuvalt suureks probleemiks, kirjutab maablogis Maaeluministeeriumi välissuhete osakonna nõunik Galina Uibos.
12% maailma elanikkonnast ei saa piisavalt süüa, 40% ei saa endale lubada tervislikku toitumist.
Foto: Pixabay

Toidutootmise dilemmad

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960