Autor: Põllumajandus.ee • 18. oktoober 2021

Parim Eesti talutoit 2021 on mustasõstrajook Piesta MUST

Eestimaa Talupidajate Keskliit kutsus juba kuuendat aastat talunikke üles esitama oma tooteid parima talutoidu konkursile. Eesmärgiks on tõsta esile kohalikku talutoitu, edendada maaelu ja tunnustada talunike tööd.
Parim Eesti talutoit 2021.

12-liikmeline hindamiskomisjon valis oma lemmikud välja 26 väiketootja 71 talutoote seast. Parimaks Eesti talutoiduks 2021 valiti mustasõstrajook Piesta MUST. Käesolev aasta oli Põhja-Eesti maitsete aasta ning Põhja-Eesti parimaks talutoiduks valiti Vinkymon Küüslaugukrõpsud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960