Autorid: Mait Kraun, Põllumajandus.ee • 25. oktoober 2021

Nisuhinnad jätkavad tõusu ning piimale prognoositakse kõrgel tasemel püsimist

Tooraineturul on hinnatõus jätkunud ka oktoobri teises pooles, sest nõudlus püsib tugev ning energia ja väetiste kallinemine suurendab põllumeeste sisendhindu. Piimaturg on samuti tugevas seisus ning hinnad peaksid kõrgel püsima vähemalt hooaja lõpuni.
Nisuhinnad on viimase kuu ajaga järsult kallinenud, sest Euroopa eksport püsib tugev.
Foto: Andras Kralla

Nisu jätkab kiiret kallinemist

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960